Returer

RETUR OCH BYTE

Hos Meotine strävar vi efter att ditt köp ska vara en tillfredsställande upplevelse. Om din tillfredsställelse inte uppnås, erbjuder vi en 14 dagars returpolicy.

Du har möjlighet att returnera din beställning inom 14 dagar efter mottagandet. För att kunna göra en retur måste varan vara i sitt ursprungliga skick. Vi förbehåller oss rätten att avvisa returer om:

Hur gör jag en retur? För att göra processen med att returnera din vara så enkel som möjligt kan du registrera din retur och följa dess status genom att klicka på följande länk:

https://app.traede.com/return-portals/63f8c8b60486c

I returportalen kan du ange detaljer om din retur, inklusive orsaken till returen och eventuella andra relevanta uppgifter. När din retur är registrerad kommer vårt team att behandla den och du kommer att få ett e-postmeddelande med returetikett.

Det kommer att finnas en hanteringsavgift på 125 SEK, som kommer att dras av från orderbeloppet.

När din retur är skickad kommer du att få ett spårningsnummer så att du kan följa den via fraktföretagets webbplats. Vänligen spara detta spårningsnummer i fall av oväntade problem. Efter mottagandet av din returnerade vara kommer vi att inspektera och behandla din retur inom 5-7 arbetsdagar. Observera att

Om du väljer att själv betala för returfrakten, vänligen skicka paketet till vår danska adress som anges nedan:

NTG Lager Att. Meotine

Truckvej 5

4600, Køge

Danmark

Kontakt: Return@meotine.com